Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vrena

Annons:
I orten Vrena finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Vrena som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vrena. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vrena rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vrena som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vrena hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vrena variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vrena eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vrena

För dig som letar efter lediga tomter i Vrena kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vrena

Även lediga lägenheter i Vrena går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vrena.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vrena

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vrena. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vrena.

Stubbfräsning i Södermanland
Halla Grindstugan 6
611 98 VRENA


Karl-David Sundberg
Tärnö Säteri 1
611 98 VRENA


Lilla Stentorps Samfällighetsförening
Lilla Stentorp
611 98 VRENAAnnicas Stall
Sund 1


Rottningevägens Samfällighetsförening
Rottninge 1
611 98 VRENAJohannisbergs Samfällighetsförening
Ljungdalen 1Vrena Vägförening
Villav. 5 B


Eneby-Kälkesta Samfällighetsförening
Halla Hagen 1
611 98 VRENALadies Tee AB
ängsgården


Vrena Fastigheter AB
Tärnöv. 4
611 73 Vrena


Kvästad Lantbruksservice
Ellesta 4
611 98 VRENA


Karlsro Samfällighetsförening
Villav. 5 B
611 73 Vrena

Annons:

Detaljinformation om orten Vrena - fastighetsdata

Vrena är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Vrena socken, belägen cirka 20 km nordväst om Nyköping. Orten ligger utmed Riksväg 52 mellan Hallbosjön och Långhalsen. Vrena har tack vare läget vid den forsande ån ända sedan 1500-talet varit en betydande industriort, med bland annat tegelbruk och sågverk.

Yta: 97,20 hektar
Invånare: 626, år 2010

Här hittar du mer information om Vrena.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vrena. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.