Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Valla

Annons:
I orten Valla finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Valla som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Valla. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Valla rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Valla som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Valla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Valla variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Valla eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Valla

För dig som letar efter lediga tomter i Valla kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Valla

Även lediga lägenheter i Valla går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Valla.

Fastigheter och fastighetsbolag i Valla

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Valla. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Valla.

Bengts Entreprenad i Valla AB
Parkg. 29
641 61 Valla


Stockbäckens Gård AB
Lerbo Stockbäcken
641 62 VALLASommargyllen Invest AB
Köpmang. 2


Folkets Hus
Hagtorp
641 62 VALLA


Ålsätters Vägsamfällighetsförening
Malmg. 2 C
641 61 VallaTc Skot, AB
ö


Sjögetorp-Ekeby Samfällighetsförening
Ekeby
641 62 VALLABackalunds Vägsamfällighet
Backalund EkbackenKvarteret Dimmans Samfällighetsförening
Allév


Tisenö Samfällighetsförening
Storg. 36
641 61 Valla

Annons:

Detaljinformation om orten Valla - fastighetsdata

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånare: 1517, år 2010

Här hittar du mer information om Valla.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Valla. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.