Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vagnhärad

Annons:
I orten Vagnhärad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Vagnhärad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vagnhärad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vagnhärad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vagnhärad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vagnhärad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vagnhärad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vagnhärad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vagnhärad

För dig som letar efter lediga tomter i Vagnhärad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vagnhärad

Även lediga lägenheter i Vagnhärad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vagnhärad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vagnhärad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vagnhärad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vagnhärad.

Berga-Gammelbo Samfällighetsförening
Berga Nyberga
610 74 VagnhäradVagnhärads Vägförening
OdensLånesta Fastighets Förvaltning AB
Lånestav


Elektriska
Pingstv. 1
610 72 Vagnhärad


G Skoglunds Fastighets AB
Husbyv. 17
610 71 VAGNHÄRAD


Sunds Samfällighetsförening
0156 - 140 16T.a.ra Bygg & Plattsättning AB
Lövsta Sandbrink 1
610 74 Vagnhärad


Fredriksdal-Herrsätra Samfällighetsförening
Herrsättra Gård
610 74 VagnhäradNero Fastigheter AB
Nya Industriv. 3Lokes Samfällighetsförening
Lokes Hage 24OERU AB
Skogsv. 2


Vaghärad Städ & Allservice
Julaftonsv. 19
610 72 Vagnhärad


Delegare Förvaltnings AB
Herrsättra Gård
610 74 Vagnhärad


Almot Fastighets AB
Mölna Fabriksv. 8
610 72 Vagnhärad


Valhalls Samfällighetsförening
Lokes Hage 24
610 71 VAGNHÄRAD


Balders Samfällighetsförening
Balders Hage 17
610 71 VAGNHÄRAD


Frejas SamfällighetsföreningAnnons:

Detaljinformation om orten Vagnhärad - fastighetsdata

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånare: 3324, år 2010

Här hittar du mer information om Vagnhärad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vagnhärad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.