Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Trosa

Annons:
I orten Trosa finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Trosa som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Trosa. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Trosa rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Trosa som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Trosa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Trosa variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Trosa eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Trosa

För dig som letar efter lediga tomter i Trosa kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Trosa

Även lediga lägenheter i Trosa går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Trosa.

Fastigheter och fastighetsbolag i Trosa

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Trosa. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Trosa.

Trosabygdens Bostäder AB
Trosalundsgatan 4
619 32 Trosa


Svensk Fastighetsförmedling
Ö. Långg. 37 A
619 30 Trosa


Favarent, AB
Redskapsv. 1
619 33 TROSA


Värme & Konstruktionskänsla i Trosa AB
Gnejsv. 26
619 34 Trosa


Trosa Golfklubb AB
Uddby
619 92 Trosa


A Widell Bygg AB
Björnbärsv. 16
619 91 TROSA


Åda Gods AB
Åda Säteri
619 91 TROSA


Slåttergångens Samfällighetsförening
Slåttergången 5
619 33 TROSA

Annons:

Detaljinformation om orten Trosa - fastighetsdata

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånare: 5027, år 2010

Här hittar du mer information om Trosa.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Trosa. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.