Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Torshälla

Annons:
I orten Torshälla finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Torshälla som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Torshälla. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Torshälla rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Torshälla som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Torshälla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Torshälla variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Torshälla eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Torshälla

För dig som letar efter lediga tomter i Torshälla kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Torshälla

Även lediga lägenheter i Torshälla går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Torshälla.

Fastigheter och fastighetsbolag i Torshälla

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Torshälla. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Torshälla.

Torshälla Fastigheter
Brog. 13
644 32 TORSHÄLLA


CIM AB
Nybyv. 2
644 31 Torshälla


Hem & Trädgårdsservice i Eskilstuna, AB
Karlsrog. 10 A
644 30 TORSHÄLLA


AB Spirolen
Albert Öbergs v. 21
644 36 TORSHÄLLA


M. Granfors Entreprenad AB
Stålv. 7
644 31 Torshälla


Hustomten Pär Johansson
Väsbyholmsv. 21
644 36 TORSHÄLLA


Maxfast Karlstad AB
Eskilstunav. 31
644 30 TORSHÄLLATorshälla Delikatesser
Storg


Viggebytorp-Skeppartorps Samfällighetsförening
Tallrisv. 24
644 34 TORSHÄLLANorrköping F4 Fastighets AB
Eskilstunav. 31Arec I Mälardalen AB
Riktarg. 37 A


Västermo Fastigheter AB
Mälarbadsv. 46
644 36 TORSHÄLLAGrannfast AB
Eskilstunav. 31


Samanipi Fastighets AB
Brog. 13
644 32 TORSHÄLLA


Karin Birgitta R-M Pettersson
Åsv. 35
644 36 TORSHÄLLA


Storistena AB
Eskilstunav. 31
644 30 TORSHÄLLAMälby Gård Fastigheter AB
Mälby

Annons:

Detaljinformation om orten Torshälla - fastighetsdata

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånare: 7612, år 2010

Här hittar du mer information om Torshälla.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Torshälla. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.