Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Strängnäs

Annons:
I orten Strängnäs finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Strängnäs som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Strängnäs. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Strängnäs rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Strängnäs som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Strängnäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Strängnäs variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Strängnäs eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Strängnäs

För dig som letar efter lediga tomter i Strängnäs kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Strängnäs

Även lediga lägenheter i Strängnäs går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Strängnäs.

Fastigheter och fastighetsbolag i Strängnäs

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Strängnäs. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Strängnäs.

Kilenkrysset AB
Kilenv. 3
645 47 STRÄNGNÄS


Husanalys Mitt
Olivehällsv. 42
645 42 Strängnäs


Esswege Fastigheter AB
Sundbyv. 18
645 51 Strängnäs


HSB Sörmlandsbostäder AB
Skogsv. 31
645 34 STRÄNGNÄS


HFF i Strängnäs AB
Järnvägsg. 7
645 31 Strängnäs


SSM Fastigheter
Skogsv. 1
645 34 STRÄNGNÄS


Strängnäs Fastighetsservice
Sofielund 1
645 91 Strängnäs


Svensk Fastighetsförmedling
Trädgårdsg. 25
645 31 Strängnäs


Sörmlands Städservice AB
Bondeg. 18
645 32 STRÄNGNÄS

Annons:

Detaljinformation om orten Strängnäs - fastighetsdata

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånare: 12856, år 2010

Här hittar du mer information om Strängnäs.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Strängnäs. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.