Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Stigtomta

Annons:
I orten Stigtomta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Stigtomta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Stigtomta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Stigtomta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Stigtomta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Stigtomta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Stigtomta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Stigtomta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Stigtomta

För dig som letar efter lediga tomter i Stigtomta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Stigtomta

Även lediga lägenheter i Stigtomta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Stigtomta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Stigtomta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Stigtomta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Stigtomta.

Stigtomta Samfällighetsförening
Eldarvägen 93
611 72 STIGTOMTA


Åsby 4:1 Samfällighetsförening
Åsby
611 97 StigtomtaArne Nordström Förvaltning AB
Vargspåret 14Jolg AB
Bondeby


Ryrvalls Förvaltning AB
Tängstavägen 12
611 72 STIGTOMTAGrindängs Samfällighetsförening
SkolvEabg Property AB
NilsborgsvArvidsson, Carl Johan Magnus
älgspåret


Alens Samfällighetsförening
Skräddarv. 13
611 72 STIGTOMTAKisängs Samfällighetsförening
KisängsvägenLjuspunkten - Ett Helhetscenter
Bärbov. 9


Helsings Mäkleri & Interiör AB
Skolv. 9
611 72 STIGTOMTA

Annons:

Detaljinformation om orten Stigtomta - fastighetsdata

Stigtomta är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Stigtomta socken. Orten ligger cirka 15 km nordväst om Nyköping längs med riksväg 52 som passerar rakt igenom samhället. I Stigtomta finns Stigtomta kyrka.

Yta: 179,22 hektar
Invånare: 1942, år 2010

Här hittar du mer information om Stigtomta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Stigtomta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.