Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Stallarholmen

Annons:
I orten Stallarholmen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Stallarholmen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Stallarholmen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Stallarholmen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Stallarholmen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Stallarholmen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Stallarholmen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Stallarholmen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Stallarholmen

För dig som letar efter lediga tomter i Stallarholmen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Stallarholmen

Även lediga lägenheter i Stallarholmen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Stallarholmen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Stallarholmen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Stallarholmen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Stallarholmen.

Stigels Fastighets AB
Husbyholmsv. 4 B
645 62 STALLARHOLMEN


Fjällsta-Sjöbacka-Skyttorp Samfällighetsförening
Fjällsta Ekbacken 212
645 97 STALLARHOLMENN.B. Johansson Fastighets AB
SJÖHAMRA


Flotten I Stallarholmen AB
Ytterselöv. 4
645 62 STALLARHOLMEN


Stallarholmens Vägsamfällighet
Ytterselöv. 20
645 62 STALLARHOLMENMogges Entreprenad
Östav. 13


Taxinge Södra Vägsamfällighet
Algö Gård
645 96 StallarholmenTuomo Pitkänen
Nällsta


Tunaviks Båthamn HB
Tuna Björkbacken
645 97 STALLARHOLMEN


Lindström, Alf Torsten
Janslunda Säteri 4
645 96 Stallarholmen


Rosen Samfällighetsförening
Rosendalsv. 5 D
645 61 StallarholmenMOSAB Mats Ohlsson Städutveckling AB
Täktv. 12


Wimmercranz Fastighetsbyrå AB
Ytterselö Tuna
645 97 STALLARHOLMENHusby Samfällighetsförening
HusbyGula Industrihuset AB
Brog. 21

Annons:

Detaljinformation om orten Stallarholmen - fastighetsdata

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånare: 1623, år 2010

Här hittar du mer information om Stallarholmen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Stallarholmen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.