Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sparreholm

Annons:
I orten Sparreholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Sparreholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sparreholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sparreholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sparreholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sparreholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sparreholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sparreholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sparreholm

För dig som letar efter lediga tomter i Sparreholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sparreholm

Även lediga lägenheter i Sparreholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sparreholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sparreholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sparreholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sparreholm.

J i Mäklarkonsult AB
Frändesta Gård Stora Huset 1
649 91 Sparreholm


Heureka Fastighets AB
Sparreholms Slott
649 91 Sparreholm


Rågens Samfällighetsförening
Källv. 14
649 30 SPARREHOLM


Majorsvägens Samfällighetsförening
Gråsta Solliden
649 91 Sparreholm


Amrouche Trading AB
Hall Övre Hall
649 91 SparreholmNynäshamns Lss - Boende AB
Dammbro-Bogårdens Samfällighetsförening
BogårdenSkållinge Breeding & Racing AB
RockelstaSparreholms Slott
649 91 Sparreholm


Rss Nordic Project Ekerö AB
Sparreholms Slott
649 91 SparreholmStarrkärrsvikens Samfällighetsförening
StarrkärrLappvikens Gård
Rockelsta


Rockelstad-Uddberga-Frändesta Vägsamfällighet
Starrkärr Djursvik
649 91 SparreholmFastighetskonsult Kaj Pettersson AB
Helgesta-berga MELLANBERGASparreholms Slott Fastigheter, AB
Sparreholms


H E Lantbruk
Gnesund 1
649 91 SparreholmKaj Pettersson AB
Mellanberga

Annons:

Detaljinformation om orten Sparreholm - fastighetsdata

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånare: 741, år 2010

Här hittar du mer information om Sparreholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sparreholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.