Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skogstorp

Annons:
I orten Skogstorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Skogstorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skogstorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skogstorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skogstorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skogstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skogstorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skogstorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skogstorp

För dig som letar efter lediga tomter i Skogstorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skogstorp

Även lediga lägenheter i Skogstorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skogstorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skogstorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skogstorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skogstorp.

Jörgen Svensson Yx AB
Rosenforsv. 1
633 69 SKOGSTORPBjörkman Mekanisk Verkstad AB, Gust.
Näktergalsv. 47


Snopptorp Hemservice Ek för
Vretahagsv. 7
633 69 SKOGSTORP


Skogstorps Måleri AB
Åsav. 15 B
633 69 SKOGSTORP


Hsnb Fastighets AB
Rosenforsvägen
633 69 SKOGSTORPEskilstuna Teknik & Fastighet AB
Liev. 5

Annons:

Detaljinformation om orten Skogstorp - fastighetsdata

Skogstorp är en tätort i Eskilstuna kommun belägen i Husby-Rekarne socken. Eskilstunaån passerar genom Skogstorp som ligger cirka 5 kilometer söder om centrala Eskilstuna. Redan på bronsåldern fanns bebyggelse i Skogstorp. Skogstorpsyxan är ett känt fornfynd från den tiden som påträffats i Kälbyravinen på andra sidan Eskilstunaån.

Yta: 264,56 hektar
Invånare: 2860, år 2010

Här hittar du mer information om Skogstorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skogstorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.