Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Oxelösund

Annons:
I orten Oxelösund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Oxelösund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Oxelösund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Oxelösund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Oxelösund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Oxelösund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Oxelösund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Oxelösund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Oxelösund

För dig som letar efter lediga tomter i Oxelösund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Oxelösund

Även lediga lägenheter i Oxelösund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Oxelösund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Oxelösund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Oxelösund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Oxelösund.

Kustbostäder
Sjög. 28
613 33 OXELÖSUND


Sjöängsviken AB
Näsuddsv. 14
613 37 OXELÖSUND


Fogels Fastighetsbolag AB
Tallåsstigen 4
613 37 OXELÖSUND


Nyängens Samfällighetsförening
Lingonv. 43
613 37 OXELÖSUNDLäsestugans Bar & Lounge
Folkeg


Kustbostäder i Oxelösund AB
Sjög. 28
613 33 OXELÖSUND


Hofab - Bygg Och Projektledning AB
Järntorget 7
613 30 Oxelösund


Oxelö
Trossgränd 3
613 36 Oxelösund


Globus Förvaltning AB
Verkstadsg. 9
613 41 Oxelösund


U.P.Sunnefors AB
Badhusbacken 2
613 35 OXELÖSUND

Annons:

Detaljinformation om orten Oxelösund - fastighetsdata

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånare: 10870, år 2010

Här hittar du mer information om Oxelösund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Oxelösund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.