Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nyköping

Annons:
I orten Nyköping finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Nyköping som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nyköping. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nyköping rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nyköping som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nyköping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nyköping variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nyköping eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nyköping

För dig som letar efter lediga tomter i Nyköping kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nyköping

Även lediga lägenheter i Nyköping går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nyköping.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nyköping

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nyköping. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nyköping.

SkandiaMäklarna
Brunnsg. 38
611 32 Nyköping


Nyköpingshem AB
Skjutsareg. 32
611 33 NYKÖPING


Slottsvakten Fastigheter
S:t Anneg. 2
611 34 Nyköping


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
0155 - 45 65 10Nötudden Fastigheter AB
S:t Anneg. 2
611 34 Nyköping


Fukt & SaneringsTeknik AB
Ö. Längdg. 7
611 35 NYKÖPING


Svensk Fastighetsförmedling
Bagareg. 21
611 31 NYKÖPING


Klimatteknik Industri & Fastighetsservice I Sverige AB
Finntorpsv. 2 B
611 45 Nyköping


HSB Södermanlands län
V. Storg. 1
611 31 NYKÖPING


HSB Södermanlands län
V. Storg. 1
611 26 NYKÖPING


Pedersen-Besiktning AB
Prästg. 9
611 32 Nyköping


Förvaltnings AB Nötknäpparen
Blommenhovsv. 22 B
611 39 NYKÖPING


Klövern
Gästabudsv. 6
611 31 NYKÖPING


Riksbyggen
0771 - 860 860Fremby-Rox AB
076 - 221 67 37Sjösa Förvaltnings AB
Sjösa gård
611 93 NYKÖPING


Peab
Ö. Skeppsbron 1
611 35 NYKÖPING


Peab
Periodgången 7
611 37 NYKÖPING

Annons:

Detaljinformation om orten Nyköping - fastighetsdata

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånare: 29891, år 2010

Här hittar du mer information om Nyköping.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nyköping. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.