Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nävekvarn

Annons:
I orten Nävekvarn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Nävekvarn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nävekvarn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nävekvarn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nävekvarn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nävekvarn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nävekvarn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nävekvarn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nävekvarn

För dig som letar efter lediga tomter i Nävekvarn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nävekvarn

Även lediga lägenheter i Nävekvarn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nävekvarn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nävekvarn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nävekvarn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nävekvarn.

Bråviken Marina Fastigheter AB
Kvarsebovägen
611 76 NÄVEKVARNPräst-Utterviks Vägsamfällighetsförening
Toppstigen 8


Kopparstigens Samfällighetsförening
Kopparstigen 6
611 76 NÄVEKVARNNävekvarns Vägförening
MorotstadenSjöskogens Samfällighetsförening
0155


Skeppsviks Samfällighetsförening
Tackelvägen
611 76 NÄVEKVARN


Nyköpings Hästrehab
Ingolvshyttan 1
611 76 NÄVEKVARN

Annons:

Detaljinformation om orten Nävekvarn - fastighetsdata

Nävekvarn är en tätort i Nyköpings kommun i Södermanlands län. Orten ligger vid Bråviken där Näveån mynnar i havet. Nävekvarns bruk anlades 1623 för att bland annat producera kanoner. Bruket lades ner 2010.

Yta: 111,49 hektar
Invånare: 795, år 2010

Här hittar du mer information om Nävekvarn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nävekvarn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.