Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Näshulta

Annons:
I orten Näshulta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Näshulta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Näshulta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Näshulta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Näshulta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Näshulta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Näshulta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Näshulta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Näshulta

För dig som letar efter lediga tomter i Näshulta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Näshulta

Även lediga lägenheter i Näshulta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Näshulta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Näshulta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Näshulta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Näshulta.

Näshultasjöns Samfällighetsförening
Visund 1
635 17 Näshulta


Grytet Åstorp AB
Åstorp Herrgård
635 17 Näshulta


Åka HB
VARGLIDEN
635 17 NäshultaLövhult Gård KB
Lövhult Gård


Visunds Vägsamfällighet
VISUND HÅLLSTA
635 17 NäshultaBosdotters Redovisning
Lövhult Annelund

Annons:

Detaljinformation om orten Näshulta - fastighetsdata

Näshulta är kyrkbyn i Näshulta socken i Eskilstuna kommun i Södermanland, belägen norr om Näshultasjön. Byn omtalas första gången 1445, men är sannolikt äldre. Näshulta socken omtalas första gången 1222 och nuvarande sockenkyrka uppfördes i slutet av 1100-talet eller början av 1200-talet och med all sannolikhet äldre.

Yta:
Invånare: , år

Här hittar du mer information om Näshulta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Näshulta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.