Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Mariefred

Annons:
I orten Mariefred finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Mariefred som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Mariefred. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Mariefred rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Mariefred som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Mariefred hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Mariefred variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Mariefred eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Mariefred

För dig som letar efter lediga tomter i Mariefred kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Mariefred

Även lediga lägenheter i Mariefred går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Mariefred.

Fastigheter och fastighetsbolag i Mariefred

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Mariefred. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Mariefred.

Svensk Fastighetsförmedling
Långg. 26
647 30 MARIEFRED


Ängslidens Byggnads AB
Slottsbrinksv. 42
647 31 Mariefred


Ekfalk Mark Entreprenad Jakt, AB
Alphyddan
647 91 Mariefred


Strängnäs Fastighets AB
Nyg. 10
647 30 MARIEFRED


Herresta Godsförvaltning
Herresta Orangeriet 1
647 91 Mariefred


Jonas Sohlman & Maria Ekgren
Björnnäs Gård
647 92 MARIEFREDLimpeza Bygg AB
Bergsg. 12


Marielundsviken AB
Marielunds Gård
647 92 MARIEFRED


Herresta Samfällighetsförening
Lövnäsv. 16
647 91 Mariefred


Vi Som Bygger I Mälardalen AB
Orrv. 13
647 93 Mariefred


Storedevelopment AB
Kungshustorget 2
647 30 MARIEFRED


Föreningen Läggesta Stationsorkester
Läggesta Station
647 92 MARIEFREDMarielundsvikens Samfällighetsförening
Lodjurets v. 7


Ekhofs Samfällighetsförening
Ekhovsv. 30 E
647 32 MARIEFRED


Gripsholms Fastigheter AB
Blåbärsstigen 7
647 31 Mariefred

Annons:

Detaljinformation om orten Mariefred - fastighetsdata

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånare: 3726, år 2010

Här hittar du mer information om Mariefred.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Mariefred. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.