Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Katrineholm

Annons:
I orten Katrineholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Katrineholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Katrineholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Katrineholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Katrineholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Katrineholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Katrineholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Katrineholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Katrineholm

För dig som letar efter lediga tomter i Katrineholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Katrineholm

Även lediga lägenheter i Katrineholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Katrineholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Katrineholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Katrineholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Katrineholm.

Katrineholms Industrihus AB
0150 - 571 10Katrineholms Fastighets AB
Tegnérv. 26
641 32 Katrineholm


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Stortorget 2
641 30 Katrineholm


Laxen i Katrineholm HB
Tegnérv. 32 B
641 21 Katrineholm


Peab
Videv. 7
641 49 Katrineholm


Svensk Fastighetsförmedling
Drottningg. 1
641 30 Katrineholm


m4 gruppen AB
Mejerig. 13
641 39 KATRINEHOLM


Larssons Tak & Fasad Tvätt
Jordgubbsv. 7
641 47 Katrineholm


Forss Webservice AB
Videvägen 15
641 49 Katrineholm


Lyktans Lager
Värmbolsv. 37
641 53 KATRINEHOLM


Arbikus Fastigheter AB
Stallg. 1
641 33 KATRINEHOLM

Annons:

Detaljinformation om orten Katrineholm - fastighetsdata

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånare: 21993, år 2010

Här hittar du mer information om Katrineholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Katrineholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.