Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Julita

Annons:
I orten Julita finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Julita som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Julita. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Julita rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Julita som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Julita hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Julita variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Julita eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Julita

För dig som letar efter lediga tomter i Julita kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Julita

Även lediga lägenheter i Julita går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Julita.

Fastigheter och fastighetsbolag i Julita

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Julita. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Julita.

Impecta Fastighetsförvaltning AB
Gimgöl Granebo 1
643 98 JULITAUlla Born
Båsbo


Tobias Karlsson
Hagby Skola
643 96 JULITA


Talo Sverige AB
Nedre g. 6
643 98 JULITAClam Consult HB
Posttorp


Julita Västra Vägsamfällighet
Gimgöl Ramsnäs
643 98 JULITAJulita Ved
Äs Säteri 1


Tresam AB
Fågelsta
643 96 JULITAKarl Anders Ove Svedberg
Grytstorp


Jansson, Lars
Fågelsta Smedjan
643 96 JULITA

Annons:

Detaljinformation om orten Julita - fastighetsdata

Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt. Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt.

Yta: 164 km2
Invånare: 1595, år 2000

Här hittar du mer information om Julita.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Julita. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.