Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Jönåker

Annons:
I orten Jönåker finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Jönåker som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Jönåker. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Jönåker rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Jönåker som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Jönåker hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Jönåker variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Jönåker eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Jönåker

För dig som letar efter lediga tomter i Jönåker kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Jönåker

Även lediga lägenheter i Jönåker går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Jönåker.

Fastigheter och fastighetsbolag i Jönåker

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Jönåker. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Jönåker.

Rogsta-Norrtorps Samfällighetsförening
Sjukälla
611 96 JönåkerMats Thorell
Kärsta


Björnbäckens Fastighets AB
Björnbäcksv. 7
611 70 Jönåker


Kristinelunds Samfällighetsförening
Brotorpabacken Sorlebäck 1
611 96 JönåkerJönåkers Vägförening
Valinge Jordbruk
Valinge


Gefle Samfällighetsförening
Valsberg 1
611 96 JönåkerSkällsta Samfällighetsförening
Skällsta Östergården 1

Annons:

Detaljinformation om orten Jönåker - fastighetsdata

Jönåker är en tätort i Nyköpings kommun, Södermanlands län. I sydöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn för Lunda socken, Lunda, med Lunda kyrka. Jönåker ligger väster om Nyköping på slätten i Kiladalen. Stationssamhället Jönåker uppstod i början av 1900-talet då järnvägen mellan Norrköping och Nyköping fick en station i byn Lunda.

Yta: 95,72 hektar
Invånare: 617, år 2010

Här hittar du mer information om Jönåker.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Jönåker. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.