Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gnesta

Annons:
I orten Gnesta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Gnesta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gnesta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gnesta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gnesta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gnesta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gnesta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gnesta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gnesta

För dig som letar efter lediga tomter i Gnesta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gnesta

Även lediga lägenheter i Gnesta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gnesta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gnesta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gnesta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gnesta.

Svensk Fastighetsförmedling
V. Storg. 9
646 31 Gnesta


GnestaHem AB
Thuleg. 4
646 33 Gnesta


Eriksson & Anjou Måleri AB
Vesslev. 1
646 30 GNESTA


J D Förvaltning
Borgs gård
646 92 GNESTA


N.E.I. Nordic Entertainment & Investment AB
Plogv. 12
646 34 GNESTAKullgren Holding AB
Ågatan 4


Kå Be Kraft Property AB
Maskinv. 11
646 34 GNESTAHållsta Samfällighetsförening
Castorv. 1

Annons:

Detaljinformation om orten Gnesta - fastighetsdata

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånare: 5 562, år 2010

Här hittar du mer information om Gnesta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gnesta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.