Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Flen

Annons:
I orten Flen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Flen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Flen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Flen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Flen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Flen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Flen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Flen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Flen

För dig som letar efter lediga tomter i Flen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Flen

Även lediga lägenheter i Flen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Flen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Flen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Flen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Flen.

Flens Bostads AB
Storg. 23
642 37 FLEN


Sofielund
Hantverkareg. 8
642 37 FLEN


Peab
Orrög. 15
642 32 Flen


Hedenlunda Slott
Hedenlunda
642 94 Flen


Däntersta-Ekenäs Samfällighetsförening
Ekenäs Gård
642 95 FLENMjösjövägens Samfällighetsförening
Torsg

Annons:

Detaljinformation om orten Flen - fastighetsdata

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånare: 6229, år 2010

Här hittar du mer information om Flen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Flen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.