Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Eskilstuna

Annons:
I orten Eskilstuna finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Eskilstuna som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Eskilstuna. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Eskilstuna rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Eskilstuna som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Eskilstuna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Eskilstuna variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Eskilstuna eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Eskilstuna

För dig som letar efter lediga tomter i Eskilstuna kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Eskilstuna

Även lediga lägenheter i Eskilstuna går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Eskilstuna.

Fastigheter och fastighetsbolag i Eskilstuna

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Eskilstuna. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Eskilstuna.

Gimlä Bygg & Förvaltning AB
Heljestrandsg. 7 C
633 44 ESKILSTUNA


Alvenius Fastighetsförvaltning, John
S. Bangårdsg. 8
633 55 ESKILSTUNA


Visheten i Eskilstuna AB
Kungsg. 14
632 20 Eskilstuna


Gunnar Graflund Fastighets AB
Rademacherg. 19
632 20 Eskilstuna


Riksbyggen
Rademacherg. 1
632 20 Eskilstuna


Tunafastigheter i Eskilstuna AB
Björksg. 9
632 21 ESKILSTUNA


Gärtze Fastighetsförvaltning AB
Rinmansg. 18
633 46 ESKILSTUNA


Svensk Fastighetsförmedling
Rådhustorget 5
633 40 ESKILSTUNA


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kungsg. 7
632 20 Eskilstuna


Ekman Fastigheter AB
016 - 51 22 92B-G Gustavssons Fastighetsförmedling
Kvarngärdesg. 2 A
633 55 ESKILSTUNA


Fastighetsbolaget Fixtura AB
Noachsg. 6
633 41 Eskilstuna


Peab
Årbyg. 8
633 45 Eskilstuna


Narenda Förvaltnings AB
Carlav. 26
633 51 ESKILSTUNA


Navigatören Fastighetsförvaltning
Årbyg. 1
633 45 Eskilstuna


Arrector AB
Köpmang. 46
633 40 ESKILSTUNA


SkandiaMäklarna Eskilstuna
Nyg. 18
632 20 Eskilstuna


FASKUNGE FASTIGHETER AB
Bandavägen 10
632 33 Eskilstuna

Annons:

Detaljinformation om orten Eskilstuna - fastighetsdata

Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde den 31 december 2010 64 679 personer, vilket utgjorde 67,2 % av Eskilstuna kommuns då 96 311 invånare. Genom orten rinner Eskilstunaån. Orten fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna.

Yta: 3 104,97 hektar
Invånare: 64679, år 2010

Här hittar du mer information om Eskilstuna.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Eskilstuna. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.