Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Björnlunda

Annons:
I orten Björnlunda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Björnlunda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Björnlunda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Björnlunda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Björnlunda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Björnlunda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Björnlunda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Björnlunda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Björnlunda

För dig som letar efter lediga tomter i Björnlunda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Björnlunda

Även lediga lägenheter i Björnlunda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Björnlunda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Björnlunda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Björnlunda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Björnlunda.

Daga Städservice
Björnlundagården 3
646 50 Björnlunda


Björnlunda Växthusodling AB
Näs Vinäs
646 94 Björnlunda


Paul Estelle AB
Blåkulla Gård 2 Skenda
646 50 BjörnlundaLars Floren Fastighetsförv
Kleva L. Lergärdet 2


Hults Samfällighet
Ludgo Hult 3
646 94 BjörnlundaHultman, Bo
Kleva


Väla-Näs Samfällighetsförening
Näs
646 94 BjörnlundaAvla Holding AB
Avla Eriksberg 1Hultman, Ingrid
Kleva


Björnlunda IF
070 - 280 29 91Torpesta Samfällighetsförening
Torpesta 3
646 94 BjörnlundaPersson, Mats
Fräkenvassen Gård 1


Chrörkarna
Skogsv. 7
646 50 Björnlunda


Steenstrup Consulting AB
Barsätter Gård
646 95 BJÖRNLUNDA


Grövelsätern AB
Gärdesv. 3
646 50 BjörnlundaVäktaren 12 Fastighets AB
LillaBorghalla Förvaltning AB
Gärdesv. 3

Annons:

Detaljinformation om orten Björnlunda - fastighetsdata

Björnlunda är en tätort i Björnlunda socken i Gnesta kommun i centrala Södermanland, beläget mellan Södertälje och Katrineholm vid Kyrksjön. Björnlunda socken nämns för första gången i ett dokument troligen 1314 som Biornlundum.

Yta: 85,95 hektar
Invånare: 827, år 2010

Här hittar du mer information om Björnlunda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Björnlunda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.