Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Björkvik

Annons:
I orten Björkvik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Björkvik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Björkvik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Björkvik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Björkvik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Björkvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Björkvik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Björkvik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Björkvik

För dig som letar efter lediga tomter i Björkvik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Björkvik

Även lediga lägenheter i Björkvik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Björkvik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Björkvik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Björkvik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Björkvik.

Sandviks Samfällighetsförening
Hjortronstigen 1
640 20 Björkvik


Vabbnäs Samfällighetsförening
Malmö
640 20 BjörkvikBjörn Österlund AB
VedebyvEkman, Ivar
Östtorp


Lis Consag
Mörtbol Sten
640 20 Björkvik

Annons:

Detaljinformation om orten Björkvik - fastighetsdata

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånare: 492, år 2010

Här hittar du mer information om Björkvik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Björkvik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.