Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bettna

Annons:
I orten Bettna finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Bettna som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bettna. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bettna rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bettna som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bettna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bettna variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bettna eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bettna

För dig som letar efter lediga tomter i Bettna kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bettna

Även lediga lägenheter i Bettna går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bettna.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bettna

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bettna. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bettna.

Jan Carl Gustaf Gerard De Geer
Svärdsta
Bettna


Bettna bar och livs
Bettna Kyrkby Församlingshemmet
640 33 BettnaViby Samfällighetsförening
VibyCatullus Konsultfirma
Sjöviks


Broms, Gustav Rune
Kungsbackav. 9
640 33 Bettna


Lövkvist, Håkan Uno
Paris 1
640 33 Bettna


Csh, Countryside Homes AB
Vedbovägen ALEN
640 33 Bettna

Annons:

Detaljinformation om orten Bettna - fastighetsdata

Bettna är en tätort och tidigare stationssamhälle i Flens kommun i Södermanlands län i Bettna socken. Platsen ligger i en gammal odlingsbygd med talrika fornlämningar. Ungefär från Löta Handel längs med gärdena mot Vrena mekaniska löper en grav från 500-800 e.Kr.

Yta: 99,26 hektar
Invånare: 412, år 2010

Här hittar du mer information om Bettna.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bettna. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Södermanland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.