Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ystad

Annons:
I orten Ystad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Ystad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ystad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ystad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ystad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ystad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ystad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ystad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ystad

För dig som letar efter lediga tomter i Ystad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ystad

Även lediga lägenheter i Ystad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ystad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ystad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ystad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ystad.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Österleden 3
271 42 YSTAD


Fastighetsbyrån
St. Österg. 39
271 34 Ystad


HP Holding AB
Regementsg. 48
271 45 Ystad


Fastighetsservice Lars-Inge Andersson AB
Kvartettg. 23
271 92 Ystad


Contentus AB
Hamng. 3
271 43 Ystad


ERA Fastighetsförmedling Wallin AB
St. Österg. 37
271 34 Ystad


Riksbyggen
Hamng. 15
271 43 Ystad


Ystads Industrifastigheter AB
Nya rådhuset
271 41 Ystad


Mäklarringen
Teppgränd 2 A
271 34 Ystad


DEVK
Fagottgränd 5
271 92 Ystad


B F Konsult Sydkusten
St. Österg. 29
271 34 Ystad


Fastighetsnyckeln
St. Österg. 22
271 34 Ystad


Zaloga Städ
Vassg. 9
271 33 YSTAD

Annons:

Detaljinformation om orten Ystad - fastighetsdata

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånare: 18350, år 2010

Här hittar du mer information om Ystad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ystad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.