Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Yngsjö

Annons:
I orten Yngsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Yngsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Yngsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Yngsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Yngsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Yngsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Yngsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Yngsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Yngsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Yngsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Yngsjö

Även lediga lägenheter i Yngsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Yngsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Yngsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Yngsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Yngsjö.

D & C Bygg & Fastigheter AB
Finkv. 8
296 72 Yngsjö


Lillehems Fastigheter
Furubodav. 301
296 92 Yngsjö


Lillesjö Vägs Samfällighetsförening
Gropahålsv. 16
296 72 YngsjöFastighets AB Malmgjutaren
Funkv. 7


Fwe-Solenergibygg
Vindpustv. 2
296 92 Yngsjö


Malmberg Water AB
Gamla Byvägen
296 72 Yngsjö


Yngsjö 4:274
Yngsjöv. 1299
296 92 Yngsjö


Östgöta Finans AB
Yngsjöv. 420 -25
296 92 Yngsjö


Kaptenens Vägs Vägförening
Siriusv. 16
296 92 YngsjöSjöbergs Fastighetsservice, Yngsjö
åhuskärrv


Fastighets AB Lasarettet 6
Lövv. 12
296 72 YngsjöYngsjö Skog AB
Stora


Nilsson, Hans Alrik Gusten
Strandridarev. 2
296 72 Yngsjö


Nyehusens Samfällighetsförening
Räkv. 13
296 92 YngsjöBgm Bygg- & Nätverkskonsult
Järvv

Annons:

Detaljinformation om orten Yngsjö - fastighetsdata

Yngsjö är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen 27 kilometer sydost om Kristianstad, med 302 fastboende invånare (2010) men mångdubbelt fler sommartid. Yngsjö, som ligger vid Hanöbukten, och är en badort med sin långa vita badstrand. En sjöräddningsstation finns i Yngsjö.

Yta: 46,30 hektar
Invånare: 302, år 2010

Här hittar du mer information om Yngsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Yngsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.