Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vollsjö

Annons:
I orten Vollsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Vollsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vollsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vollsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vollsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vollsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vollsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vollsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vollsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Vollsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vollsjö

Även lediga lägenheter i Vollsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vollsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vollsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vollsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vollsjö.

Karangua Fastighets AB
Box 95
275 06 VOLLSJÖ


Barbro Lindskog
Ö. Kärrstorpsv. 15
275 67 Vollsjö


Kyl & Hushållscenter Syd
V. Klasarödsv. 239
275 67 Vollsjö


Trondsen & Hedman
Starrarpsv. 430 -56
275 68 VOLLSJÖ


Mekanik i Limhamn
Bjälkhultsv. 256 -49
275 68 VOLLSJÖ


Bitsockret KB
Torget 5
275 66 VOLLSJÖ


Confrance KB
Bjälkhultsv. 179
275 68 VOLLSJÖFrankie Nilsson-Service
Flintv


Mäklarcompagniet Skåne AB
Heingebergsv.
275 68 VOLLSJÖBrandstads Trädgårdsanläggningar KB
Ö. Kärrstorpsv. 82 -33Kristinedal
KlambyholmsvägenFastighetsbolaget Sydsvenska AB
TorgetLindeltech AB
Klambyholmsvägen


Vollsjö-Klasaröds Samfällighetsförening
Grönadalsv. 214
275 67 Vollsjö

Annons:

Detaljinformation om orten Vollsjö - fastighetsdata

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånare: 836, år 2010

Här hittar du mer information om Vollsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vollsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.