Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vittskövle

Annons:
I orten Vittskövle finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Vittskövle som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vittskövle. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vittskövle rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vittskövle som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vittskövle hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vittskövle variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vittskövle eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vittskövle

För dig som letar efter lediga tomter i Vittskövle kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vittskövle

Även lediga lägenheter i Vittskövle går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vittskövle.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vittskövle

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vittskövle. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vittskövle.

Everöds Bevattningsföretag Samfällighets
Eskilstorps Gård
297 91 VITTSKÖVLE


Simringen Förvaltning AB
Eskilstorpsv. 240
297 91 VITTSKÖVLEAlbin, Lars Göran Ingvar
Eskilstorpsv


Villa Witt Widtsköfle AB
Vittskövle Smedkrok 14
297 91 VITTSKÖVLE


Holmquist, Johan
Eskilstorpsv. 207
297 91 VITTSKÖVLE


Yngsjö-Åhuskärr Mfl Invallningsföretag År 1976

Olsson, Bengt Olle
Vittskövle

Annons:

Detaljinformation om orten Vittskövle - fastighetsdata

Vittskövle (förr Widtsköfle) är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Vittskövle socken i Skåne. I Vittskövle ligger Vittskövle kyrka och strax utanför byn ligger Vittskövle slott. Vittskövle har förskola och grundskola till årskurs fem. I Vittskövle finns även en antik- och kuriosabutik, ett café.

Yta: 40,35 hektar
Invånare: 235, år 2010

Här hittar du mer information om Vittskövle.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vittskövle. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.