Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vittsjö

Annons:
I orten Vittsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Vittsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vittsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vittsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vittsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vittsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vittsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vittsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vittsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Vittsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vittsjö

Även lediga lägenheter i Vittsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vittsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vittsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vittsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vittsjö.

Villabacken Bygg AB
Röebjerstigen 4
280 22 VITTSJÖ


Luxus Fastigheter AB
Hässleholmsv. 30
280 22 VITTSJÖM2 Scandinavia AB
Kronobergsv. 14Vittsjö Kontor & Lager AB
Vittsjöv


Wvt (Wittsjös Versatile Trade) AB
0451 - 228 67Bosses Båt och Maskin Service
Brogården 4109
280 22 VITTSJÖ


Stenskogen Jh AB
070 - 204 10 44Mellomsjö AB
Snöbärsv. 1
280 22 VITTSJÖ


Andelsföreningen Metropol Upa
Strandg. 2 H
280 22 VITTSJÖ


Vittsjö Förvaringshus AB
Gundrastorp 4045 A
280 22 VITTSJÖVångenhus AB
LänsmansvBalanced View Center Ideell Förening
Björstorp


C-G B Invest Service AB
Verkstadsg. 4
280 22 VITTSJÖ

Annons:

Detaljinformation om orten Vittsjö - fastighetsdata

Vittsjö är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Vittsjö är kyrkbyn i Vittsjö socken med kyrkan Vittsjö kyrka och var centralort i Vittsjö landskommun till den upplöstes 1973. Vittsjö var under 1900-talets första hälft en betydande pensionatsort.

Yta: 265,28 hektar
Invånare: 1665, år 2010

Här hittar du mer information om Vittsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vittsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.