Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vitaby

Annons:
I orten Vitaby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Vitaby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vitaby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vitaby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vitaby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vitaby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vitaby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vitaby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vitaby

För dig som letar efter lediga tomter i Vitaby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vitaby

Även lediga lägenheter i Vitaby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vitaby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vitaby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vitaby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vitaby.

Eastsoft
Vitaby Lönebostället
VITABY


Fruktodlarna I Sverige AB
Packeriv. 1
277 36 VitabyStockwell, John
Mejeriv


Nordin På Österlen AB
Ravlundav. 26
277 36 Vitaby


Jeanette Resources
Ådalsv. 3
277 36 Vitaby


Föräldrakooperativet Solbacken
Torup Vita Huset
VITABY


Järn & Trä Bästekille AB
Grevlunda 452
277 36 Vitaby

Annons:

Detaljinformation om orten Vitaby - fastighetsdata

Vitaby är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Kyrkan ligger i Vitaby kyrkby. Att det finns två byar som heter Vitaby kommer sig av att järnvägsstationen ligger i Vitaby stationssamhälle och kyrkan ligger i Vitaby kyrkby. Stationen används för museijärnvägen som drivs av Skånska järnvägar.

Yta: 37,21 hektar
Invånare: 278, år 2010

Här hittar du mer information om Vitaby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vitaby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.