Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vankiva

Annons:
I orten Vankiva finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Vankiva som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vankiva. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vankiva rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vankiva som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vankiva hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vankiva variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vankiva eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vankiva

För dig som letar efter lediga tomter i Vankiva kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vankiva

Även lediga lägenheter i Vankiva går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vankiva.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vankiva

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vankiva. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vankiva.

Above Fastigheter AB
Ljungamölla 2569
281 95 VANKIVA



Jan Nilsson Holding I Vankiva AB
Vankiva


Ra Vankiva 19:4
Åkestorp 2558
281 95 VANKIVA



Hasses Byggservice Hässleholm
Vankiva


Ingvar O Lena Enarsson
Tullstorp 2522
281 95 VANKIVA


Anders Dicksson, Ad Hässleholm AB
Vankiva 2564
281 95 VANKIVA


Mäklarhuset Gunilla Nilsson AB
Skönabäck 9244
281 95 VANKIVA



Finja-Vankiva Samfällighetsförening
Vankiva 9224



M. Gustolf Fastighets AB
Vankiva

Annons:

Detaljinformation om orten Vankiva - fastighetsdata

Vankiva är en tätort i Hässleholms kommun och kyrkby i Vankiva socken i Skåne. I Vankiva ligger Vankiva kyrka. Förutom ett gatukök har byn har även haft en bensinmack, skola och affär som numera är nedlagda.

Yta: 44,06 hekta
Invånare: 340, år 2010

Här hittar du mer information om Vankiva.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vankiva. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.