Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vallåkra

Annons:
I orten Vallåkra finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Vallåkra som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vallåkra. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vallåkra rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vallåkra som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vallåkra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vallåkra variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vallåkra eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vallåkra

För dig som letar efter lediga tomter i Vallåkra kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vallåkra

Även lediga lägenheter i Vallåkra går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vallåkra.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vallåkra

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vallåkra. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vallåkra.

Anderberg Bygg & Hyr
Hägnalövsv. 210
253 41 Vallåkra


Maja Ulla-Britt Martinsson
S. Kvistoftav. 186
253 41 Vallåkra


Bubbigård AB
G. Tjutebrov. 277
253 42 VALLÅKRAFormproduktion Syd AB
Ryav


Wallåkra Stenkärlsfabrik AB
Drejarestigen
253 41 Vallåkra


Handpark
Videnäs 214
253 42 VALLÅKRA


Grönadals Bygdegård
Ryav. 38
253 41 Vallåkra


Pure Maintenance Stockholm AB
N. Vallåkrav. 473
253 42 VALLÅKRA


Örestads Gardin & Interiör, AB
Nores v. 61
253 42 VALLÅKRA


Örestads Gardin och Interiör
Nores v. 61
253 42 VALLÅKRA


Ottarps Fastighets AB
Pl 992
260 30 Vallåkra


Vallåkra Fastighets AB
Skogsstigen 15
253 41 VallåkraAndersson, Kjell
Gultarpsv


Claes Kinch AB
Vallåkra gård 581
253 41 Vallåkra


Gheand Fastighets AB
Tågarpsv. 23
253 42 VALLÅKRA

Annons:

Detaljinformation om orten Vallåkra - fastighetsdata

Vallåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län, belägen vid Rååns dalgång sydost om Helsingborg. Norra Vallåkra räknas av SCB som en separat småort. Vallåkras omgivningar domineras av Rååns dramatiska dalgång, som längs långa sträckor skär sig ner 25-30 meter i den omgivande jordbruksmarken.

Yta: 58,93 hektar
Invånare: 642, år 2010

Här hittar du mer information om Vallåkra.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vallåkra. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.