Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tygelsjö

Annons:
I orten Tygelsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Tygelsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tygelsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tygelsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tygelsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tygelsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tygelsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tygelsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tygelsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Tygelsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tygelsjö

Även lediga lägenheter i Tygelsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tygelsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tygelsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tygelsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tygelsjö.

Rörservice I Skåne AB
Tornväktareg. 23
218 72 TYGELSJÖ


Annestads Samfällighetsförening
Borrebackevägen 27
218 74 TYGELSJÖSkånska Takstolar AB
Tygelsjöv


Moarten Holding AB
Sylg. 5
218 71 TygelsjöJle Bygg I Tygelsjö AB
Vapenhusg100 % Känsla AB
VindåkravNilsson Holding AB, Tommy
Tornspireg. 2


Fastighets AB Filippa-Lovisa
G. Borrebackev. 57
218 74 TYGELSJÖAnnika Helena Carlzon Annika
Borrebackev. 188


Salto Hästprodukter AB
Bäckaforsv. 30
218 74 TYGELSJÖFurudals Gård AB
Sjötorpsv


Bobättre Klagshamn AB
Sjötorpsv. 70
218 74 TYGELSJÖSamfällighetsföreningen Vagnmakarebyn
GNäsets Hus & Mark AB
Tornspireg. 2


Änghaga HB
Källgårdsv. 5
218 74 TYGELSJÖ


Axelhus AB
Rödklintsg. 2 B
218 73 TygelsjöSamfällighetsföreningen Hällan I Tygelsjö
Richards Bil, Däck & AC-Service i Västra Klagstorp
Tygelsjöv

Annons:

Detaljinformation om orten Tygelsjö - fastighetsdata

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånare: 2710, år 2010

Här hittar du mer information om Tygelsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tygelsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.