Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Trelleborg

Annons:
I orten Trelleborg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Trelleborg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Trelleborg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Trelleborg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Trelleborg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Trelleborg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Trelleborg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Trelleborg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Trelleborg

För dig som letar efter lediga tomter i Trelleborg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Trelleborg

Även lediga lägenheter i Trelleborg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Trelleborg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Trelleborg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Trelleborg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Trelleborg.

Fastighetsbolaget AB Nilpat
Strandg. 2
231 42 Trelleborg


Abitare Fastighetsutveckling AB
Alg. 27
231 42 Trelleborg


Alstad Fastighetsbyrå
Landsv. 17
231 95 Trelleborg


Riksbyggen
Alg. 72
231 42 Trelleborg


Mäklarringen
Nyg. 46 Valengallerian
231 43 TRELLEBORG


TrelleborgsHem AB
Västerg. 4
231 64 Trelleborg


Fastighetsbyrån i Trelleborg AB
Corfitz-Beck-Friisg. 1
231 42 Trelleborg


Jönssons Sydgräv i Trelleborg AB
Lavettv. 6
231 66 Trelleborg


FastighetsAB Veritas
Järnvägsg. 9
231 44 Trelleborg


Vällan Fastigheter AB
Bodarps Allé 6
231 94 TRELLEBORG


Altego Collection
Tågarp 12
231 93 Trelleborg

Annons:

Detaljinformation om orten Trelleborg - fastighetsdata

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånare: 28290, år 2010

Här hittar du mer information om Trelleborg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Trelleborg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.