Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tomelilla

Annons:
I orten Tomelilla finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Tomelilla som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tomelilla. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tomelilla rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tomelilla som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tomelilla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tomelilla variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tomelilla eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tomelilla

För dig som letar efter lediga tomter i Tomelilla kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tomelilla

Även lediga lägenheter i Tomelilla går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tomelilla.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tomelilla

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tomelilla. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tomelilla.

Bostad Ida Fastighetsförmedling
Tomeg. 1
273 34 Tomelilla


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Torget 13
273 30 Tomelilla


Svensk Fastighetsförmedling
0417 - 77 75 77Bröderna Nilssons Måleri & Fastigheter AB
Norreg. 22
273 30 Tomelilla


Pärfekt Måleri
Bollerup 175
273 94 Tomelilla


Jöpa Fastigheter AB
Kåseholm 114
273 97 TOMELILLALinder & Tingström Fastigheter AB
övrabyborgBesak Fastighetsförvaltning AB
HästgBröderna Nordström I Tomelilla AB
Klintg. 8

Annons:

Detaljinformation om orten Tomelilla - fastighetsdata

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånare: 6444, år 2010

Här hittar du mer information om Tomelilla.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tomelilla. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.