Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tollarp

Annons:
I orten Tollarp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Tollarp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tollarp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tollarp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tollarp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tollarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tollarp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tollarp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tollarp

För dig som letar efter lediga tomter i Tollarp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tollarp

Även lediga lägenheter i Tollarp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tollarp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tollarp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tollarp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tollarp.

Lelles Invest AB
Tassebodav. 187
298 91 TOLLARPLaim Service AB
Odenv. 6 A


Diana Eriksson Gren
Liarumsv. 106
298 92 Tollarp


Vrams Bygatas Samfällighetsförening
Vrams Byg. 40
298 32 TollarpLaim Förvaltnings AB
Odenv. 6 A


Byggnadsassistans Byggass Akti
Liarumsv. 548
298 92 Tollarp


Skättilljunga Sågverk Förvaltnings AB
Gästgivarg. 5
298 31 TOLLARP


Lindgrens Hus & Hem AB
Ö. Vramsv. 50
298 32 TollarpHöglyckekulls Gård
Höglyckekullsv.Mårtenssons Fastighetsförvaltning
Hommentorpsvägen


J N Maskin & Leasing
044 - 31 04 14Tollarps Fabriksbetong AB
044 - 31 21 71


Annons:

Detaljinformation om orten Tollarp - fastighetsdata

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånare: 3284, år 2010

Här hittar du mer information om Tollarp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tollarp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.