Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tjörnarp

Annons:
I orten Tjörnarp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Tjörnarp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tjörnarp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tjörnarp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tjörnarp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tjörnarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tjörnarp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tjörnarp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tjörnarp

För dig som letar efter lediga tomter i Tjörnarp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tjörnarp

Även lediga lägenheter i Tjörnarp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tjörnarp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tjörnarp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tjörnarp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tjörnarp.

Andersson, Johan
Slättaröd 420
243 71 TJÖRNARP


Gunfast Holding AB
Landsv. 92
243 72 TjörnarpAsplunds Mark och Grund
Gunnarp Torpet 220


Gunfast Bostäder AB
Landsv. 92
243 72 TjörnarpKarlarps Vägförening
Karlarpsv. 43Kolstrarps Samfällighetsförening
KolstrarpFastighetsförvaltning Gunnarp 1:32
Landsv. 92Lb Fastighetsservice Lars Börjesson
0451 - 628 84


Plock Innovation AB
Kyrkbyn 308
243 71 TJÖRNARP

Annons:

Detaljinformation om orten Tjörnarp - fastighetsdata

Tjörnarp är en tätort i Höörs kommun i Skåne län, belägen vid Södra stambanan mellan Tjörnarpssjön och riksväg 23. Tjörnarps kyrka ligger strax nordväst om tätorten och norr om Tjörnarpsjön i Tjörnarps kyrkby.

Yta: 118,32 hektar
Invånare: 731, år 2010

Här hittar du mer information om Tjörnarp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tjörnarp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.