Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Teckomatorp

Annons:
I orten Teckomatorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Teckomatorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Teckomatorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Teckomatorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Teckomatorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Teckomatorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Teckomatorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Teckomatorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Teckomatorp

För dig som letar efter lediga tomter i Teckomatorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Teckomatorp

Även lediga lägenheter i Teckomatorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Teckomatorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Teckomatorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Teckomatorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Teckomatorp.

Sälgens Samfällighetsför
Elg. 5
268 71 TECKOMATORPEngblom, David
Björkenäs


Ecological Living Inger Johanne AB
Djupadal 1888
268 71 TECKOMATORP


Stall Na, HB
Norrvidinge 1127
268 72 Teckomatorp


Källsgården AB
Källsgården 1884
268 71 TECKOMATORPBomannen AB
östergTeckomatorps station AB
Bantorget


Beautycast Hälsocenter AB
Västerg. 21
268 71 TECKOMATORP


Förvaltnings AB All-Elektro i Helsingborg
Gissleberga 1391
268 72 Teckomatorp


Alf Hedman
Eslövsv. 11
268 71 TECKOMATORPFastighets AB Årup 7:6
EslövsvKälls Nöbbelöv-Värmö Samfällighetsförening
GranlidenBostadsrättsföreningen Granbo
BlåklintsgSyskonen Henningsson
Gissleberga

Annons:

Detaljinformation om orten Teckomatorp - fastighetsdata

Teckomatorp är en tätort i Svalövs kommun i Skåne län, cirka fem kilometer sydost om Svalöv. Teckomatorp är sedan länge en järnvägsknut. Den första banan Landskrona & Helsingborgs Järnvägar (L&HJ), se Rååbanan. Dock fanns här ingen station vid den tiden.

Yta: 121,94 hektar
Invånare: 1651, år 2010

Här hittar du mer information om Teckomatorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Teckomatorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.