Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tågarp

Annons:
I orten Tågarp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Tågarp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tågarp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tågarp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tågarp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tågarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tågarp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tågarp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tågarp

För dig som letar efter lediga tomter i Tågarp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tågarp

Även lediga lägenheter i Tågarp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tågarp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tågarp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tågarp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tågarp.

Mardam Agentur AB
Åvägen 7
268 75 Tågarp


Bygg & Handel V.V.J.A AB
Idrottsg. 4
268 75 TågarpAlfabo Förskola AB
VästergårdJohansson, Eva-Maria
Rönnarpsv


Gluggstorps Samfällighetsförening
Gluggstorpsv. 56
268 75 TågarpPa Spol & Fastighetsservice
Södra


Petter Krantz Enskilda Firma
Loarps Gård 1277
268 75 Tågarp


Anna Matteoni
Gluggstorpsvägen
268 75 Tågarp


Bellanders Fastighetsförvaltning
Bältebergav. 560
268 75 Tågarp

Annons:

Detaljinformation om orten Tågarp - fastighetsdata

Tågarp är en tätort belägen vid Råån i Svalövs kommun i Skåne län. I närheten av Tågarp ligger Norraby Kloster som tillhör Karmelitorden. I Tågarp finns en bensinstation med restaurang, en pizzeria, en tips- & tobaksaffär, en lanthandel samt ett konditori. Tidigare har funnits ett gästgiveri och en systembolagsbutik.

Yta: 42,05 hektar
Invånare: 431, år 2010

Här hittar du mer information om Tågarp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tågarp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.