Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Svedala

Annons:
I orten Svedala finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Svedala som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Svedala. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Svedala rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Svedala som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Svedala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Svedala variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Svedala eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Svedala

För dig som letar efter lediga tomter i Svedala kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Svedala

Även lediga lägenheter i Svedala går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Svedala.

Fastigheter och fastighetsbolag i Svedala

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Svedala. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Svedala.

Svedalahem
Verkstadsg. 1
233 51 Svedala


Bed & Breakfast Kvarnhuset
Klosterv. 84
233 91 Svedala


MP-Minigräv AB
Skönadalsv. 4
233 93 Svedala


Göranssons Elservice AB
Storg. 22
233 31 Svedala


Folgårds Fastigheter HB
Travarev.
233 92 SVEDALA


Wolf Fastigheter i Svedala AB
Industrig. 13
233 51 SvedalaHB S & E Fastigheter
Bankg. 22Calgo Fastighets AB
040

Annons:

Detaljinformation om orten Svedala - fastighetsdata

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånare: 10627, år 2010

Här hittar du mer information om Svedala.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Svedala. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.