Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Svalöv

Annons:
I orten Svalöv finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Svalöv som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Svalöv. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Svalöv rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Svalöv som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Svalöv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Svalöv variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Svalöv eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Svalöv

För dig som letar efter lediga tomter i Svalöv kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Svalöv

Även lediga lägenheter i Svalöv går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Svalöv.

Fastigheter och fastighetsbolag i Svalöv

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Svalöv. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Svalöv.

SvalövsLokaler AB
Herrevadsg. 11 B
268 31 SVALÖV


Fastighetsbolaget 8:28 AB
Järnvägsg. 1
268 31 SVALÖV


Fastighetsbyrån
Svaleg. 25 A
268 31 SVALÖV


SvalövsBostäder AB
0418 - 66 78 00Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Svaleg. 21
268 31 SVALÖV

Annons:

Detaljinformation om orten Svalöv - fastighetsdata

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånare: 3633, år 2010

Här hittar du mer information om Svalöv.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Svalöv. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.