Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Strövelstorp

Annons:
I orten Strövelstorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Strövelstorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Strövelstorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Strövelstorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Strövelstorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Strövelstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Strövelstorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Strövelstorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Strövelstorp

För dig som letar efter lediga tomter i Strövelstorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Strövelstorp

Även lediga lägenheter i Strövelstorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Strövelstorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Strövelstorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Strövelstorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Strövelstorp.

Strövelstorps och Häggarps Samfällighetsförening
Dalsgårdsv. 52
262 70 StrövelstorpTg Grönsaker AB
TorlarpsGustav Anderssons Stiftelse
Bankv


Orbital Art
Aldalsv. 3
262 70 Strövelstorp


Anbulten Fast AB
Åsbytorpsv. 6
262 70 Strövelstorp


Jan-Erik Carlsson, HB
Örjav. 7
262 70 Strövelstorp


3D Tech Syd AB
Vildvinsv. 2 H
262 70 StrövelstorpStrövelstorps Ekologiska Odlingar
Dalsgårdsv. 52

Annons:

Detaljinformation om orten Strövelstorp - fastighetsdata

Strövelstorp är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Strövelstorps socken i Skåne. Här ligger Strövelstorps kyrka.

Yta: 85,56 hektar
Invånare: 1087, år 2010

Här hittar du mer information om Strövelstorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Strövelstorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.