Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Stehag

Annons:
I orten Stehag finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Stehag som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Stehag. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Stehag rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Stehag som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Stehag hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Stehag variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Stehag eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Stehag

För dig som letar efter lediga tomter i Stehag kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Stehag

Även lediga lägenheter i Stehag går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Stehag.

Fastigheter och fastighetsbolag i Stehag

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Stehag. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Stehag.

En Smide Och Fastighetsservice
Öslöv Ängsbo
241 75 STEHAG


Dan Lundh
Värlingev. 11
241 75 STEHAG


Ringsjö-Hus, AB
Ringsjöhus
241 74 Stehag


Lindlog AB
Vedelsv. 7
241 74 Stehag

Annons:

Detaljinformation om orten Stehag - fastighetsdata

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånare: 1122, år 2010

Här hittar du mer information om Stehag.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Stehag. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.