Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Staffanstorp

Annons:
I orten Staffanstorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Staffanstorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Staffanstorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Staffanstorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Staffanstorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Staffanstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Staffanstorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Staffanstorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Staffanstorp

För dig som letar efter lediga tomter i Staffanstorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Staffanstorp

Även lediga lägenheter i Staffanstorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Staffanstorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Staffanstorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Staffanstorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Staffanstorp.

MiniReningsverket Syd AB
Breidablick 7
245 32 STAFFANSTORP


KGM Fastigheter AB
Verkstadsv. 14
245 34 STAFFANSTORP


Fastighets AB Polonen
Verkstadsv. 14
245 34 STAFFANSTORP


Stagab - Staffanstorps Gräv & Fastigheter
Verkstadsv. 14
245 34 STAFFANSTORP


Smil Fastigheter I Staffanstorp AB
Staffanstorp
245 32 STAFFANSTORPLevin & Ohlsson Fastigheter AB
Smidesv. 8Bilanpassning Fastigheter I Staffanstorp AB
önsvalaAngelica Fastigheter AB
S


Sfu Fastigheter AB
Fabriksv. 9
245 34 STAFFANSTORPPerssons Fastigheter Staffanstorp AB
Almv. 3

Annons:

Detaljinformation om orten Staffanstorp - fastighetsdata

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånare: 14808, år 2010

Här hittar du mer information om Staffanstorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Staffanstorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.