Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skurup

Annons:
I orten Skurup finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Skurup som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skurup. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skurup rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skurup som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skurup hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skurup variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skurup eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skurup

För dig som letar efter lediga tomter i Skurup kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skurup

Även lediga lägenheter i Skurup går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skurup.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skurup

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skurup. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skurup.

Skurupshem AB
S. Kungsg. 1
274 35 SKURUP


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Järnvägsg. 3
274 34 Skurup


Fastighetsbyrån
Stortorget 1
SkurupSkurups Taxi
Järnvägsg. 17


Skurup Kommunala AB
0411 - 53 60 00Fagerhyltan Fastigheter 1 AB
Masking. 1
274 30 Skurup


Agm Fastigheter AB
0411 - 498 50B Olsson Fastigheter i Skurup AB
Björkstigen 7
274 36 Skurup


T & M Ahlgrens Fastigheter AB
Norrg. 13
274 37 SKURUP


Skurup Fastigheter AB
Masking. 13 -15
274 30 SkurupBravur Fastigheter AB
Österg. 34


Fagerhyltan Fastigheter 7 AB
Masking. 1
274 30 Skurup


Fagerhyltan Fastigheter 3 AB
Masking. 1
274 30 SkurupRopack Fastighets AB
0411 - 55 66 40


Kronfast AB
Snapphanev. 11
274 37 SKURUP

Annons:

Detaljinformation om orten Skurup - fastighetsdata

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånare: 7565, år 2010

Här hittar du mer information om Skurup.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skurup. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.