Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skivarp

Annons:
I orten Skivarp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Skivarp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skivarp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skivarp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skivarp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skivarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skivarp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skivarp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skivarp

För dig som letar efter lediga tomter i Skivarp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skivarp

Även lediga lägenheter i Skivarp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skivarp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skivarp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skivarp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skivarp.

Tommy Wallin
Almaröd 78
274 54 Skivarp


Karl Otto Alwén
Dybäck 4165 B
274 54 Skivarp


Borrehöiden AB
Kullagårdsvägen 412
274 53 SKIVARP


Almbacka AB
ÖLÖV 5:22
274 54 Skivarp


Fastigheten Örmölla 32:1
Örmölla 321
274 53 SKIVARP


Och Kommunikation HB
Ölöv 522
274 54 Skivarp


Per Ola Persson Skivarp 1:5
Öremöllav. 3
274 51 SKIVARPSydkustens Eltjänst
070


Aina Svensson
Ö. Vemmenhög 402
274 54 Skivarp


Ambolten AB
Tofthögs Gård
274 54 Skivarp


Fastighetsbyrån Tsm AB
Tingaröd 92
274 53 SKIVARP


Mossby Grönservice
Mossby 143
274 53 SKIVARP


Larsson, Bengt Åke Ingvar
Ö. Vemmenhög 412
274 54 Skivarp


Mejeriet
Landsv. 78
274 50 SkivarpVarmital AB
örmölla


Tomas Larsson
Disponentv. 5
274 51 SKIVARP

Annons:

Detaljinformation om orten Skivarp - fastighetsdata

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånare: 1257, år 2010

Här hittar du mer information om Skivarp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skivarp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.