Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skillinge

Annons:
I orten Skillinge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Skillinge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skillinge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skillinge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skillinge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skillinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skillinge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skillinge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skillinge

För dig som letar efter lediga tomter i Skillinge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skillinge

Även lediga lägenheter i Skillinge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skillinge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skillinge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skillinge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skillinge.

Skillinge Snickeri- och Varvsindustri AB
Ostermansgatan 3
276 60 SKILLINGE


Skillinge Teater AB
Möllevångsg. 9
276 60 SKILLINGE


Hoby 2026 AB
Ostermansgatan 3
276 60 SKILLINGE


Bröderna Roos Fastighets AB
Trossg. 11
276 60 SKILLINGE


Sandbacka Konsult AB
Köpmansg.
276 60 SKILLINGE


Kvarteret Bankens Samfällighetsförening
Hobyv. 50
276 60 SKILLINGEKommunikator Almkvist & Westman AB
Vinkelg


Bostadsrättsföreningen Utkiken
Motormansg. 8 B
276 60 SKILLINGE

Annons:

Detaljinformation om orten Skillinge - fastighetsdata

Skillinge är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, belägen på Österlen. Skillinge har både småbåtshamn och fiskehamn. Skillinge är känt för sitt turistliv under sommaren. I byn finns Skillinge Teater och flera gallerier. Ett känt galleri är Skillinge Mölla som har sina utställningar på påsken.

Yta: 86,72 hektar
Invånare: 859, år 2010

Här hittar du mer information om Skillinge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skillinge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.