Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skanör

Annons:
I orten Skanör finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Skanör som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skanör. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skanör rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skanör som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skanör hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skanör variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skanör eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skanör

För dig som letar efter lediga tomter i Skanör kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skanör

Även lediga lägenheter i Skanör går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skanör.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skanör

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skanör. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skanör.

Andreas Wijkström
Mellang. 44
239 30 SKANÖR


Lindströms Fönsterputs
Olaus Tröskemans Gränd 8
239 35 Skanör


Wow Fastigheter AB
Stjernbergs Sträte 3
239 33 SkanörErik Olsson Fastighetsförmedling AB
Söderg


Tjodenalta AB
Slåtterv. 29
239 31 Skanör


Lunds Garantibil Fastighetsaktiebolag
Mellang. 15
239 30 SKANÖR


För Norra Håslöv 34:4
Västerg. 47
239 30 SKANÖRMäklarjouren Persson i Malmö
örnv


Horqen AB
Hamng. 6
239 30 SKANÖR


Fastighets AB Matboden
Mellang. 66
239 30 SKANÖRFalsterbolaget 4 AB
Pinkport Invest AB
Nils Nattväktares Gränd 3


ABedular AB
Lärkv. 6
239 32 SKANÖRBygg- & Skogskonsult Jan Hultman
Klas


Hören AB
Österg. 13
239 30 SKANÖRHumarvi AB
Kornettgatan


Krönet Fastighets AB
Väktarev. 9 A
239 33 SkanörStefan Möller Invest AB
Olaus Tröskemans Gränd 4Ceciper AB
KaptensgFastighets AB Marty
MellangHovbacken Förvaltnings AB


Annons:

Detaljinformation om orten Skanör - fastighetsdata

Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Yta:
Invånare: 7265, år 2010

Här hittar du mer information om Skanör.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skanör. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.