Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sjöbo

Annons:
I orten Sjöbo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Sjöbo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sjöbo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sjöbo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sjöbo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sjöbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sjöbo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sjöbo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sjöbo

För dig som letar efter lediga tomter i Sjöbo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sjöbo

Även lediga lägenheter i Sjöbo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sjöbo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sjöbo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sjöbo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sjöbo.

Fastighetsbyrån
G. Torg 2 A
275 30 Sjöbo


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
G. Torg 4
275 30 Sjöbo


LENY Fastighets AB
G. Torg 5
275 30 Sjöbo


Övedsklosters Godsförvaltning
Harlösav. 585 -15
275 94 Sjöbo


Bjurman Mäklarbyrå
Norreg. 12
275 30 Sjöbo


Skånska Tak Fastigheter AB
0416 - 123 81Sjöbohem, AB
Verkstadsg. 2 B
275 39 SJÖBO


Svensk Fastighetsförmedling
Järnvägsg. 1
275 30 Sjöbo


NIMAB
Åkaregränd 6
275 39 SJÖBO


Ekelunds Byggservice HB
Redskapsg. 3
275 39 SJÖBO


Nilssons Fastigheter i Sjöbo
Ollongränd 3
275 33 SJÖBO


Nimab Fastigheter AB

Teleservice Fastigheter i Sjöbo AB
Västerg. 14


Tofta Gård Fastigheter AB
Tolångav. 21 B
275 34 Sjöbo

Annons:

Detaljinformation om orten Sjöbo - fastighetsdata

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånare: 6724, år 2010

Här hittar du mer information om Sjöbo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sjöbo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.