Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Simrishamn

Annons:
I orten Simrishamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Simrishamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Simrishamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Simrishamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Simrishamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Simrishamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Simrishamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Simrishamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Simrishamn

För dig som letar efter lediga tomter i Simrishamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Simrishamn

Även lediga lägenheter i Simrishamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Simrishamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Simrishamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Simrishamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Simrishamn.

Mäklarhuset
Storg. 17
272 31 Simrishamn


Riksbyggen
Simrisv. 4 B
272 33 Simrishamn


CKV Mark & Fastighets AB
Lundeg. 7 A
272 39 Simrishamn


B F Konsult Österlen
Storg. 31
272 32 SIMRISHAMN


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 12
272 31 Simrishamn


Österlen Markis och Persienn
Storg. 46
272 32 SIMRISHAMN


Appelkvist Fryseri AB, Gösta
Simrishamn
272 32 SIMRISHAMN


SYDEK - Rådgivare i samverkan
Fabriksg. 16 C
272 36 SIMRISHAMN

Annons:

Detaljinformation om orten Simrishamn - fastighetsdata

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånare: 6527, år 2010

Här hittar du mer information om Simrishamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Simrishamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.